Wagrain dag 7-8

Desvære lakker ferien mod enden. Torsdag tilbragte vi i selskab med Ane, Morten, Ludvig og Valdemar i et område der hedder Zauchensee. Den eneste vej derover er vha. bil. Området var super flot inde mellem en masse store bjerge og pisterne var lækre, brede og til mors glæde for det meste blå. Vejret var ret godt, så vi sluttede dagen i Funparken hvor Charlie prøvede et par hop.

Fredag var feriens absolut bedste dag. Det sneede natten mellem torsdag og fredag, så vi stod tidligt op til frostgrader, 10cm sne og udsigt til flot sol hele dagen. Det varede heller ikke længe før solen kiggede frem. Humøret var højt over hele linjen. Selvom det ikke helt var lige så varmt som tidligere på ugen, så var både vejr og sne helt i top. Specielt ungerne hyggede sig med gentagne gange off-piste inde mellem træerne og hver eneste mulighed for et hop blev udnyttet.

Læs videre →

Wagrain dag 6

Skiferiens bedste dag. Barcelona startede med at slå Arsenal 2-0 aftenen før. Det lykkedes os at få rigget en PC til et fjernsyn og via noget VPN til fars arbejde og Mortens Viaplay abonnement, så var der en næsten fejlfri fodboldkamp. Barca var pænt længe om at lukke kampen, men da der først var hul på bylden, så var glæden stor i fjernsynsstuen.

Dagen efter stod vi meget tidligt op. Det havde sneet om natten og der var udsigt til sol, så vi ville være de første på pisterne. Det lykkedes os for første gang nogensinde at være de første der kom med liften efter vi var ankommet kl. 8.11 og liften først åbnede kl. 8.30. Efter et hurtigt rendevouz med Morten og Ane var vi på vej ned af de lækre pister.

Læs videre →

Wagrain dag 3-5

Hold da fest vi får oplevet en del. Søndag bød på underligste vejr. På toppen af bjerget ved Klein Arl blæste hvad der nærmest må betegnes som en storm, der var overskyet og regn og sne slog mod kroppen. Man kunne næsten ikke stå oprejst. 200 meter længere nede var der komplet læ og senere også solskin og 10-15 graders varme. Vi nød selvfølgelig det mere rolige vejr, dog ikke før far havde fået forvildet sig ud i noget grim off-piste hvorfra der kun var en vej… gå op i 50cm dyb tung sne. Vi mødtes med Lisbet, Mogens og hans børn og hyggede med dem det meste af dagen.

Læs videre →