Lidt kongelig har man da lov at føle sig…

Så blev det endegyldigt sidste dag – desværre! Vi sluttede heldigvis med en helt fantastisk dag. Det havde sneet natten før og vejret viste sig fra sin aller bedste side. Næsten vindstille og ren sol. Efter morgenmad og checkud fra hotellet, så var det bare om at komme afsted og nyde det lækre vejr. Vi kom vidt omkring den sidste dag. Omkring middag fandt vi et lækkert sofaarrangement på den højeste top med den vildeste udsigt. Efter denne rene nydelse kørte vi i bund til funparken for at slappe af og få lidt frokost. Vi mødtes med en af mors kollegaer og hans hustru der lige var kommet derned og spiste sammen med dem. Omkring 15.30 kig vi over for at nappe de aller sidste ture ned af Reiterkogel. Vi kørte nærmest til liften stoppede for alt var bare helt perfekt. Efter sidste nedkørsel afleverede vi ski og satte os ind i bilen og vendte snuden hjem.

Læs videre →

Næst sidste dag

Hold da op, hvor er vi bare heldige med vores ferie. Vejret var igen godt i dag… i hvert fald indtil middagstid. Vi er heller ikke blevet syge og vi har ikke haft nogle store skader, selvom der var flere forsøg netop i dag.

Dagen startede i ro og mag på vores egen side af bjerget. Solen skinnede og vi råhyggede os. Vi havde dog kun kørt en times tid før Charlie tog et større styrt efter et hop og kun 10 minutter senere bragede Anna ind i Charlie for fulde gardiner. Lidt senere sprang fars snowboard-binding på den ene fod, så det var lige ved at ende i et grimt styrt. Det hele endte dog godt, da ingen led større skade.

Læs videre →

Koldt, men godt

Så sluttede det gode vejr… næsten. Vi stod lidt senere op, da der ikke var udsigt til solskin. Efter en god morgenmad, besluttede vi at prøve at drøne over på ydersiden (østsiden) af det vestlige bjerg. Det skulle vise sig at være en meget kold fornøjelse. Der blæste en stiv pelikan på den side og med temperaturer på -12 på toppen, så føltes det som -25. Som det kan ses på et af billederne, så var det ikke just en venlig oplevelse. Vi tog en tur til bunden og så besluttede vi os hurtigt for at drøne tilbage i læ af vestbjerget.

Læs videre →