Lidt kongelig har man da lov at føle sig…

Så blev det endegyldigt sidste dag – desværre! Vi sluttede heldigvis med en helt fantastisk dag. Det havde sneet natten før og vejret viste sig fra sin aller bedste side. Næsten vindstille og ren sol. Efter morgenmad og checkud fra hotellet, så var det bare om at komme afsted og nyde det lækre vejr. Vi kom vidt omkring den sidste dag. Omkring middag fandt vi et lækkert sofaarrangement på den højeste top med den vildeste udsigt. Efter denne rene nydelse kørte vi i bund til funparken for at slappe af og få lidt frokost. Vi mødtes med en af mors kollegaer og hans hustru der lige var kommet derned og spiste sammen med dem. Omkring 15.30 kig vi over for at nappe de aller sidste ture ned af Reiterkogel. Vi kørte nærmest til liften stoppede for alt var bare helt perfekt. Efter sidste nedkørsel afleverede vi ski og satte os ind i bilen og vendte snuden hjem.

Ved 19.30 tiden blev det lige til et kort pitstop på Den Gyldne Måge og herefter var det bare non-stop mod Danmark.

Omkring 4 om morgenen var vi ved færgen og kørte direkte ombord, hvorefter de lukkede porten efter os! Lidt kongelig har man da lov at føle sig…