Wagrain dag 6

Skiferiens bedste dag. Barcelona startede med at slå Arsenal 2-0 aftenen før. Det lykkedes os at få rigget en PC til et fjernsyn og via noget VPN til fars arbejde og Mortens Viaplay abonnement, så var der en næsten fejlfri fodboldkamp. Barca var pænt længe om at lukke kampen, men da der først var hul på bylden, så var glæden stor i fjernsynsstuen.

Dagen efter stod vi meget tidligt op. Det havde sneet om natten og der var udsigt til sol, så vi ville være de første på pisterne. Det lykkedes os for første gang nogensinde at være de første der kom med liften efter vi var ankommet kl. 8.11 og liften først åbnede kl. 8.30. Efter et hurtigt rendevouz med Morten og Ane var vi på vej ned af de lækre pister.

Dagen stod på masser af off-piste for børnene i skovene, mens de voksne nød de lækre pister med nyfalden sne. Fars nye GoPro kamera blev brugt flittigt. Solen var næsten fremme hele tiden, så en god rød kulør i ansigtet blev det også til. Det lykkedes desuden Charlie at slå hastighedsrekorden med hele 77,04 km/t ned af pisten. Vildt!

I aften står den på fællesspisning med alle dem vi kender hernede. Vi skal på restaurant Alm Monte som vi har fået anbefalet. Ungerne laver hjemmelavet pizza med Danski, så der er udsigt til at alle kommer til at hygge sig.