USA dag 2-3 New York

Mor er desværre blevet småsyg, så ungerne og Jesper drønede ned på Times Square fredag aften. Sikke et cirkus med tusindvis af turister, halvnøgne piger, sjove kostumer, fuskere, hjemløse og billetsælgere – men også sjovt at være vidne til. Efter en hurtig mega god milkshake fra Shake Shack gik vi hjem mod hotellet og så blev vi ellers fanget i noget af en tordenstorm. Det høvlede ned i vilde stænger. Vi maste os ind i en taxa, men nåede alligevel at blive plaskvåde både på vej ind og på vej ud af taxaen. Gaderne flød og det bragede over alt.

Lørdag stod først på en morgentur i Central Park med søde, næsten tamme egern og et hurtigt kig i den kæmpe store Apple Store på 5th Avenue under jorden. Derefter en tur rundt om Manhatten i båd med mega flot udsigt til blandt andet Frihedsgudinden, efterfulgt af en gåtur mere i HighLine Park (en naturpark lavet i 15 meters højde på en nedlagt jernbane rundt i byen). Vi sluttede eftermiddagen på hotelværelset med Tyskland-Italien i fjerneren. Aftensmaden blev indtaget på den berømte fiskerestaurant Grand Central Oyster Bar i kælderen under Grand Central Station. Vi nåede også lige en hurtig aftentur i motionscentret igen inden blev sengetid.

New York har været super fedt, men nu glæder vi os til at komme til Florida i morgen, komme i en pool og slippe for sirener og gadelarm hele natten.