USA dag 4-7 Orlando

Så kom turen til Orlando. Sikke et skifte fra New Yorks vilde og voldsomt trafikerede gader til noget der minder om et organiseret turisthelvede. Hotellet i Orlando var pænt fedt, helt klart en opgradering fra New York. Poolområdet var også super lækkert med vandrutchebane, lazy river med baderinge og masser af solstole. Her var og er stadig bare totalt latterligt varmt. Luftfugtigheden er på omkring 100% og de er pt. ved at sætte varmerekord i Orlando. Vi har hvad der svarer til 37-38 grader, så vi er ved at smelte væk. På selve hotellet er også USA’s svar på hr. og fru Danmark over alt. Hold da fest en flok “typer”. Pænt sjovt at være vidne til. Hele området er bare en stor turistfælde. Der er restauranter og forlystelser på hvert gadehjørne.

Dagen efter vi ankom stod den på rå-shopping i et kæmpe stort outlet. 100-vis af butikker i 40 graders varme. Vi var helt flade bagefter. Om aftenen skulle vi opleve amerikansk 4th of July. Inden vi drønede ned i Orlando downtown for at deltage i festlighederne, skulle vi lige spise på en restaurant med en ordenligt salatbar. Google var behjælpelig her og sikke en hjælp. Der var godt nok salatbar, men vi kom ind på noget der mindede om måden man serverer fængselsmad på. Vi gad dog ikke køre andre steder hen, så vi tog det med et smil og “nød” en meget billig gang aftensmad. Herefter kørte vi til Orlando centrum, hvor de har en stor sø kaldet Lake Eola. Her var der omkring 100.000 mennesker (virkeligt…. omkring 100.000) rundt om hele søen, masser af politi og et hav af boder, militær-rekrutering og amerikanske flag. En ret anderledes oplevelse. Lidt over 9 om aftenen var der det vildeste fyrværkeri ud over søen. De forstår virkelig at fejre deres specielle dage herovre. Midt i det hele begyndte tordenskyer at trække sammen og så begyndte det ellers at lyne lige over vores hovedet. Efter et par hurtige billeder, skyndte vi os til vores bil og kørte hjem og slap uden at blive våde igen som i New york.

Dagen efter stod den på Orlandos vildeste theme park. Vi havde købt billet og express pass hjemmefra til Islands of Adventure, men da vi kom frem fik vi at vide at den vildeste forlystelse stadig var lukket pga. renovering. Vi fik derfor lov at gå ind i Universal i stedet (de to parker ligger røv-mod-røv). Her nåede vi at prøve alle de sjoveste forlystelser, hvor vi kom foran alle andre i køerne, før vi fandt ud af at vores expresspass ikke gjaldt til den Universal. Vi gik ned for at få det fixet, men kunne ikke få lov. I stedet fik vi gratis billetter til den første forlystelsespark igen. Vi kom så ind i Islands of Adventure og råhyggede os med alle deres vilde forlystelser der. Dvs. vi fik begge oplevelser for en enkelt forlystelsesparks pris (stadig 6000 dk kr. for 4 personer… wow). Vi prøvede de vildeste ting og den sygeste vandrutchebane vi nogensinde har oplevet. Den var ikke specielt voldsom, men man blev bogstavelig talt gennemblødt fra top til tå. Vi dryppede som havde vi taget et brusebad med tøj på. Vi tog allerede derfra op på eftermiddagen da vi var mættet med oplevelser og var helt flade.

Onsdag kørte vi fra Orlando mod Bonita Springs. 3 timer på land som er så fladt at det får Lolland til at virke som Käsel bakker. Vi var lidt bekymrede for at komme til Bonita Springs, for den store nyhed herovre er problemet med nogle grimme alger der ødelægger flere af strandene i staten, men her er heldigvis intet. Hotellet ligger midt i en stor mangrove-skov og er mega lækkert med den vildeste udsigt (og skilte der forbyder at man bader i vandløbene pga. alligatorer). Her er få gæster og slet ikke det der hr. og fru. “USA” som vi så i Orlando. Her er stadig ekstremt varmt, men i det mindste er den ene af de tre pools dejlig kold. Fitnesscenteret er også ret fedt og bliver brugt lige så meget som vi brugte det på de andre hoteller. Charlie har blandt andet et træningsprogram som far og søn løber igennem hver 2. dag.