USA dag 7-10 Bonita Springs

Uhadada. Bonita Springs er noget helt andet end Orlando. Her er meget stille og roligt, bortset fra at der i weekenden rykkede 600 gæster ind fra et firma der fejrede deres gode årsresultat med en kæmpefest og to overnatninger med deres familier. Pyt, de smutter igen i morgen, søndag. I mellemtiden må vi leve med at vores stille hotel og pools ligner storkespringvandet efter EM sejren i ’92. Her er sort af mennesker.

Torsdag brugte vi på den private strand der hører til hotellet. Man bliver hentet med privat båd og bliver sejlet ud til en kridhvid sandstrand på en del af en ø som ingen andre har adgang til. Vandet er dejlig varmt, men godt grumset. Så ser man heller ikke hajerne så godt. Det er fedt at være der helt i fred kun sammen med få andre gæster. Der er også masser af dyreliv og et hav af flotte muslinger. Go-pro kameraet bliver luftet ofte. Charlie og far gik en længere tur i den bagende hede og endte blandt andet på en nudiststrand. Der var dog ikke meget at kigge på ud over et par meget gamle og slatne kroppe, hvor flere kropsdele var blevet pænt lange med alderen. Vi kom også forbi en skov af døde træer helt ud til stranden. Pænt spooky. Hele øen var vidst blevet omformet fuldstændigt under orkanen Katrina for nogle år siden. Hele familien blev godt og grundigt forbrændte til trods for masser af solscreme. Det er nok ikke for sjov at de sælger faktor 50, 75 og 100 i supermarkederne her.

Fredagen blev brugt ved poolen under parasollen. Poolen nåede endda at blive lukket i nogle timer, da der var optræk til torden og lyn. Vejret her er noget underligt noget. Solen skinner fra en høj himmel og pludselig er der mørkt og så tordner og brager det helt vildt. Sådan skal det være de næste 6-7 dage. Det sjove er at regnen aldrig når helt ud til kysten og hotellet. Det kan høvle ned 500 meter fra os, men intet hvor vi er. Vi har den vildeste udsigt fra vores værelse på 11. sal – både når vejret er godt og når det ikke er. Aftenen sluttede på en lækker mexicansk restaurant og så lige en tur i poolen for ungerne. Specielt om aftenen er her masser af liv i krogene. Mange små firben og andet godt kigger frem. Det samme gælder halv-tamme egern og fugle.

Lørdagen blev brugt i det lokale outlet center. Masser af butikker i flotte omgivelser og næsten ingen mennesker. Der blev shoppet igennem igen og spist “shaved ice” med blåbærsirup. Anna fik blandt andet en fed Michael Kors taske for “næsten ingen” penge. Efter en rolig eftermiddag ved poolen, drønede vi biografen for at se den nye tegnefilm “Pets”. Super sjov film i den fedeste biograf vi længe har været i. Meget få pladser med luksussæder der kunne lægges helt ned. Ungerne forstod rigtig meget af filmen, så det har helt sikkert været god engelsk-træning for dem.