USA dag 10-11 Bonita Springs

Sådan, så fik vi lige overstået et par pænt sjove dage. Søndag slappede vi af ved poolen det meste af dagen uden de vildeste oplevelser. Vi fik dog lige set Portugal slå Tyskland (ufortjent) i EM. Vi fik os også en længere sludder med nogle andre danskere der bor på vores hotel. Om aftenen gik vi igen på Iguana Mia (“min iguan” – en rigtig god mexikansk restaurant). Bagefter nappede vi et slag minigolf på den flotteste minigolfbane vi nogensinde har set. Hele området var lavet som en stor ekspedition i Afrika med nedstyrtede fly, landrovers, mumier, gravkamre osv. Charlie vandt dagens runde. Der var også små baby-alligatorer som vi fik lov til at fodre med pølsestykker. Det var super hyggeligt, men vi svedte bogstavelig talt som svin da vi var færdige. Her er simpelthen bare super varmt hele tiden.

Mandag startede vi igen ved poolen. Ungerne blev sendt ned for at finde et par pladser til os. Hotellet er næsten tomt nu, så det er intet problem. Da Anna skal flytte en solseng ser hun en lille slange ligge og slappe af under sengen. Hun går op for at sige det i baren. Da de kommer ned til solsengene igen var der ikke bare en, men to slanger. Ikke just noget der passede Anna, men Charlie fik taget lidt video af dem. Vi endte med at finde et andet sted at ligge 🙂

Lidt over frokost samme dag kørte vi til stranden for at leje et par waverunners (vand-motorcykler). Ingen af ungerne var gamle nok til selv at styre, men de hørte forkert mht. Annas alder og som de sagde til Charlie: “whatever you do on the water, we can’t see”. Vi havde alle fire en mega sjov time på vandet, hvor alle fik givet den max gas ved roret. 5 minutter før vores tid var ovre, lykkedes det dog Charlie og far at styrte og falde i vandet fordi det lige skulle være ekstra vildt (og det var det). Heldigvis skete der intet, vandet var dejlig varmt og ingen hajer gad nappe i os. Se videoen længere ned med masser af sjov action fra vores go-pro kamera.

Om aftenen spiste vi på en kombineret Italiensk/Sushi restaurant!?!? Vildt underlig kombination. Hvad bliver det næste? Spansk/Islandsk fusionskøkken? Det var dog super godt. Ungerne fik en pizza og Charlotte og Jesper fik noget rigtig lækker sushi, så vi kunne trille hjem. Hjem skulle vi dog ikke før vi lige havde været forbi Miromar outlets én gang til. Michael Kors butikken trak åbenbart stadig i de unge damer. Vi shoppede til de lukkede og så var det ellers hjem og se lidt “fjerner” på værelset inden sengetid. Sent om aftenen og natten havde vi den vildeste “thunder storm”. Der var lyn på himlen med 1-2 sekunders mellemrum over en periode på flere timer. Pænt vildt at opleve fra 11. etage.

I dag, tirsdag, har den stået på ren afslapning ved poolen (ingen slanger i dag). En stille sen frokost i hotellets bar og så ellers bare pakke sammen. Vi fik dog også lige presset endnu en gang minigolf ind på en anden bane. Ikke så fed som den første, men stadig ret flot i forhold til hvad man ser i Danmark. Gæt hvem der vandt denne omgang og endda lavede to hole-in-ones? En milkshake fra Bonita Springs bedste is-bar blev det heldigvis også til. For første gang siden vi er ankommet her til Florida er temperaturen til at bære med kun 26 grader om aftenen. Nice. I morgen tidlig går turen til Key West med nye fede oplevelser.

Husk, man kan klikke på billederne og se dem i større format.