Koldt, men godt

Så sluttede det gode vejr… næsten. Vi stod lidt senere op, da der ikke var udsigt til solskin. Efter en god morgenmad, besluttede vi at prøve at drøne over på ydersiden (østsiden) af det vestlige bjerg. Det skulle vise sig at være en meget kold fornøjelse. Der blæste en stiv pelikan på den side og med temperaturer på -12 på toppen, så føltes det som -25. Som det kan ses på et af billederne, så var det ikke just en venlig oplevelse. Vi tog en tur til bunden og så besluttede vi os hurtigt for at drøne tilbage i læ af vestbjerget.

Så snart vi var på den anden side, så var det straks noget helt andet. Efter en kop varm kakao så kiggede solen endda også frem. Vi brugte resten af formiddagen på at drøne op og ned af funparken. Til frokost blev der også lige tid til at klappe en lokal mis der sad og varmede sig under terrassevarmerne på restauranten.

Efter frokost tog far og Anna hjem for at slappe den ved poolen og nyde en god film. Knæ og ben er efterhånden ved at være godt slidt på både far og datter, så det var rart med lidt afslapning. Charlie og mor fortsatte et par timer mere i det gode vejr.

Eftermiddagen blev brugt på lektier og så blev det mors tur til at nappe en morfar på sengen.

Efter en tidlig aftensmad tog hele familien over for at stå på aften-ski. Denne gang huskede far endda at smide et kort i kameraet, så vi fik nogle vilde billeder af ungernes hop.

Vi glæder os til de sidste dage for det ser ud som om vi får ok vejr i morgen og helt fantastisk vejr på lørdag.